30.08.2017 Районна педагогічна конференція

30 серпня в Малому залі Харківського національного академічного театру опери та балету імені М.В. Лисенка відбулася районна педагогічна конференція «Про підсумки розвитку освіти району у 2016/2017 навчальному році та пріоритетні завдання навчальних закладів щодо створення інноваційного освітнього простору Нової української школи у 2017/2018 навчальному році», де були присутні керівники та педагогічні працівники закладів освіти району, співробітники Управління освіти, керівники РМО, ветерани освіти і молоді вчителі, представники міської батьківської ради та учнівського самоврядування.
Почесними гостями на святі були Ткаченко О.Ю., депутат Харківської обласної ради, Кузнецова Г.В., депутат Харківської обласної ради, Медведєв Ю.І., депутат Харківської міської ради,., заступник голови адміністрації району з соціальних та гуманітарних питань адміністрації Новобаварського району Харківської міської ради, Топчій О.О., директор КСП «Харківміськліфт», Паламарчук О.М., засновник благодійного фонду, генеральний директор компанії «Santan».
Начальник Управління освіти адміністрації Новобаварського району Світлична О.Ф. ознайомила педагогічних працівників та гостей заходу з основними здобутками освіти району у 2016/2017 н.р. та окреслила коло питань, на реалізацію яких будуть спрямовані зусилля освітян у новому навчальному році.
Також з доповіддю виступила заступник голови адміністрації району з соціальних та гуманітарних питань адміністрації Новобаварського району Харківської міської ради Жученко О.В.
Перед присутнімі виступила голова районної батьківської ради Переверзєва Е.М.

/Files/images/serpneva_konferentsya_/DSC_7038.JPG

Див. фотогалерею.....

Кiлькiсть переглядiв: 84